VTS95-JUHLAT CANTARESSA

(PE) 24.10.2014

Seuramme 95-vuotisjuhlia vietetään Cantaressa osoitteessa Vöyrinkatu 12 perjantaina 24.10.2014 klo 19! Luvassa on ikimuistoinen ilta. Illalliskortin hinta on á 60 euroa, maksu Seuran tilille Ålandsbanken Vaasa, IBAN: FI25 6601 0001 1875 66; SWIFT/BIC: AABAFI22.

Musiikista vastaa jälleen Gottfrid Trio ja luvassa on myös katsaus Seuramme tähänastisiin 95 toimintavuoteen.

Meillä on ilo ja kunnia kutsua Teidät ja seuralaisenne juhlimaan kanssamme Vaasan Teknillisen Seuran 95-vuotista taivalta Cantaressa, Vaasassa osoitteessa Vöyrinkatu 12 perjantaina 24. lokakuuta 2014 klo 19.00.

V.P. keskiviikkoon 15.10.2014 mennessä: jäsentilaisuusvastaava Ilkka.Raatikainen (ä) desnetti.fi, puh. 040 553 2720. Kerrottehan ilmoittautuessanne myös mahdollisesta erikoisruokavaliostanne.

Illalliskortin hinta á 60 euroa maksetaan 15.10.2014 mennessä Seuran tilille Ålandsbanken Vaasa, IBAN: FI25 6601 0001 1875 66, viitteeksi VTS95 sekä juhlijoiden nimet. Juhlapuku.

Mustajuurikeitto

Puuhiilellä grillattu härän marmorifil
é
Juures-vihannesrag
ú
Portviinikastike
Paahdettu valkosipulivoi
Paistettua perunaa, persiljaa, tomaattia ja sipulia

Tyrnimarjapannacotta

Juhlaillallinen

Vaasan Teknillisen Seuran 95-vuotisjuhla Cantaressa perjantaina 24.10.2014 klo 19.00 alkaen
aina pikkutunneille saakka juhlijoiden niin toivoessa, á 60 euroa.

Tervetulococktail
alkusanat
puheenjohtaja Johanna Ahopelto

Alkuruoka
juhlapuhe
teollisuusneuvos Harri Niemelä
Pääruoka
VTS95-historiakatsaus

Jälkiruoka
ansiomerkit
tervehdykset ja onnittelut

Kahvi avec

Tanssia
Gottfrid Trio

VTS:n 95-vuotisjuhlaseminaarina järjestetään Valtakunnalliset Teknologiayrittäjyyspäivät Vaasassa elokuvateatteri Glorian tiloissa 23.-24.10.2014 klo 10-16. Toivotamme kutsuvieraat seuralaisineen ja kollegoineen lämpimästi tervetulleiksi myös TYP2014-seminaariin.

Lounaat ja mm. torstaisen kaupungin vastaanoton sisältävän seminaarimaksun 30 euroa VTS tarjoaa jäsenilleen. Lisätietoja TYP2014:stä sekä ilmoittautumislomakelinkki www.vaasanteknillinenseura.fi -sivuillamme.

VTS:n 95-vuotisjuhlavuosi 2014

Juhlavuotemme mittaan on luvassa useita kiinnostavia jäsentilaisuuksia ja yritysvierailuita. Tarjoamme itse järjestämämme ohjelman lisäksi myös mm. yhteistyökumppaneidemme, kuten Vaasan Suomalaisen Klubin, esitelmätilaisuuksia jäsenkunnallemme, ja ekonomeja vastaan kisasimme kiertopalkinnosta perinteiseen tapaan ystävänpäivän aattona.

VTS:n säännöt sallivat ylimääräisen jäsenmaksun keräämisen kaikilta vuosi- ja ainaisjäseniltä (kunniajäsenet poislukien). Vaalikokous päätti, että tänä vuonna tätä mahdollisuutta pitkästä aikaa käytetään juhlavuoden poikkeuksellisen suurten tapahtumakustannusten kattamiseksi. Sen vuoksi jokainen Seuramme jäsen kahta kunniajäsentämme lukuun ottamatta saa tiedotteen 2014/1 liitteenä myös viiden euron suuruisen ylimääräisen jäsenmaksun maksettavakseen. Vuosijäsenten jäsenmaksun suuruus on tuon viitosen lisäksi 20 euroa. Lupaamme jälleen tarjota rahalle runsaasti vastinetta!

Tervetuloa mukaan hyvään Seuraan!

VTS90

VTS 2014-2

Juhlavuotemme kunniaksi johtokunta on järjestänyt jo monenlaista ohjelmaa ja järjestelyt vain kiihtyvät kohti lokakuun jäsentilaisuustapahtumiemme huipentumaa, TYP2014-seminaaria ja oman Seuramme 95-vuotisjuhlia. Perinteet velvoittavat, ja uudet tuulet raikastavat. Yhdessä saamme aikaan hienoja juhlavuoden tapahtumia, joten tervetuloa mukaan!

Mutta, mutta… Vaikka juhlavuodestamme onkin kyse, onnistuivat ekonomit voittamaan organisoimansa ystävänpäiväkisan baarimestarimittelön noin puolen senttilitran tarkkuudella. Kiertopalkinto siis siirtyi kilpakumppaneidemme haltuun ja ensi vuoden kisalajin suunnittelu tuli tehtäväksemme.

Mutta ei niin huonoa ettei hyvääkin: kisajoukkueemme laati yhteistuumin niin hyvän drinkkireseptin, että päätimme siltä seisomalta tarjota juomaa juhlissammekin. Varautukaahan siis inkiväärin, limen ja vaniljan perinteikkäällä pohjalaisjuomalla terästettyyn liittoon! Oheisessa kuvassa osa joukkueestamme viimeistelemässä  kisan neljännen osalajin voittoisaa reseptiämme baaritiskin takana (kuva Katja Töyli, VasE).

TYP2014-järjestelyt etenevät hienosti. Esiintyjiä tilaisuudessa on mukana start-up-yrityksistä asemansa jo vakiinnuttaneisiin konkareihin elinkaariteemaamme mukaillen. Mitä kerrottavaa esimerkiksi on nuorilla isokyröläisillä viskitehtailijoilla, entäpä miten teollisoikeuksilla voi saavuttaa kilpailuetua? Kannattaa buukata lokakuun 23.-24. päivät kalenterista jo nyt. Ilmoittautuminenkin on jo avattu TYP2014-webbisivuillamme.

VTS:n 95-juhlavuonna perimme vaalikokouksen päätöksen mukaisesti poikkeuksellisesti kaikilta vuosi- ja ainaisjäseniltämme yhdistyksemme sääntöjen mahdollistaman viiden euron suuruisen lisäjäsenmaksun. Kiitettävän moni onkin tällä pienellä kolehdilla Seuran kassaa kartuttanut. Kiitos! Johtokunta käyttää varat hyvin eli mahdollisimman laadukkaiden juhlavuotemme tapahtumien järjestämiseen.

Mutta mikäli jäsenmaksu ja/tai lisämaksu on epähuomiossa jäänyt maksamatta, tässä vielä muistin virkistykseksi  Seuran tilinumero:  Ålandsbanke Vaasa IBAN: FI25 6601 0001 1875 66  ja SWIFT/BIC: AABAFI22. Ja jäsennumerohan toimii perinteiseen tapaan viitteenä ja löytyy osoitetarrasta.

VTS 2014-3

Vuosi 2014 on VTS:n 95-vuotisjuhlavuosi. Seuramme syntysanat lausuttiin Vaasan Suomalaisella Klubilla pidetyssä perustamiskokouksessa 17.5.1919, ja tänä vuonna juhlistamme perinteikkään yhdistyksemme historiaa, nykyhetkeä sekä tulevaisuutta monin tavoin.

Juhlavuotemme huipentuu lokakuun lopussa Vaasassa pidettäviin Valtakunnallisiin Teknologiayrittäjyyspäiviin sekä ikimuistoisiin VTS95-juhliin. Myös maamme teknilliset alueseurat ja TEKin kerhot on aloitteestamme kutsuttu koolle Vaasaan juhliemme aikaan.

Tapaamisiin jäsentilaisuuksissamme,

Johanna Ahopelto

puheenjohtaja

Vaasan Teknillisen Seuran syntysanat on lausuttu Vaasan Suomalaisella Klubilla 17.5.1919.