VTS:n maaliskuun 2023 tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat:

  • to 9.3. TEK TFiF Pop-Up Lounge Vaasan yliopiston kampusalueella
  • ma 13.3. klo 17:00 VTS Yritysvierailu Merinovalle
  • ti 14.3. klo 17.30 – 20.00 TEKin ja TFiF:n eduskuntavaali-ilta Vaasassa

Lisätietoa tapahtumakohtaisesti alla!

TEK TFiF Pop-Up Lounge Vaasan yliopiston kampusalueella

Tekniikan Akateemiset TEK ja Vaasan Lounge -työryhmä järjestävät torstaina 9.3. TEK Pop up Loungen! Pop up Loungen tarkoituksena on luoda päiväksi aidon TEK Loungen tunnelma Vaasaan samalla järjestäen kaikille TEKin jäsenille toimintaa yliopiston kampuksella.

Päivän ajan lounge on opiskelijoiden käytettävissä verkostoitumiseen, opiskeluun tai vapaa-ajan viettoon. Tilassa löytyy opiskelutilaa, lautapelejä sekä videopelejä. Lisäksi olette tervetulleita katsomaan videoita tai elokuvia.

Illalla lounge valjastetaan TEKin webinaari-iltaa varten, ja niin opiskelija- kuin täysjäsenet ovat tervetulleita. Webinaarin avainpuhujaksi nousee Camilla Tuominen, jonka aiheena on ”Emotions & worklife – Courage to create your own path”. Lisätietoa aiheesta TEKin sivuilla. Webinaari osuus sisältää itse puhujan lisäksi verkostoitumista sekä tarjoiltavaa. Tarjolla on kahvia, virvokkeita sekä makeaa purtavaa. Toivoisimme kaikkien webinaariin osallistujien ilmoittautumaan tapahtumaan TEKin sivuilta. Ilmoittautuminen on auki aina 9.3.2023 asti. Saavuttehan sankoin joukoin paikalle!

MITÄ? TEK Pop up lounge
MISSÄ? Vaasan yliopiston kampuksella, tarkempi paikka TBA
MILLON? 9.3.2023 koko päivän (webinaari klo 16:30 alkaen)
MIKSI? Otetaan kaikki hyöty TEKin jäsenyydestä
Dresscode webinaari: Smart casual

Ilmoittautuminen webinaariin: https://www.tek.fi/en/events/emotions-worklife-courage-to-create-your-own-path

VTS Yritysvierailu Merinovalle ma 13.3. klo 17:00 @Futura 1

Lämpimästi tervetuloa mukaan VTS:n järjestämälle Merinovan yritysvierailulle! Merinovan yritysvierailu järjestetään maanantaina 13.3. klo 17 alkaen Runsorissa Futura 1 -rakennuksessa (Yrittäjänkatu 17). 40 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuvat mukaan, joten takaathan paikkasi mahdollisimman pian. Ilmoittauduthan kuitenkin viimeistään 9.3. klo 8.00 mennessä seuraavan linkin kautta: https://forms.gle/9EGy7Q5MdmMQ57D56

Merinova on EnergyVaasa-klusterin johtava toimija, joka tuottaa Vaasan seudun energiateknologiayrityksille kasvua ja menestystä hankeosaamisella ja kehittämispalveluidensa kautta. Voit lukea lisää Merinovasta osoitteesta: https://www.merinova.fi/

MITÄ: VTS Yritysvierailu Merinovalle
MISSÄ: Futura 1 (Yrittäjänkatu 17)
MILLOIN: ma 13.3. klo 17:00

Tervetuloa! Välkommen! 

TEKin ja TFiF:n eduskuntavaali-ilta Vaasassa   ti 14.3. klo 17:30-20:00

Vaasan Teknillinen Seura toivottaa kaikki jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi TEKin ja TFiF:n Vaasan vaalipiirin eduskuntavaali-iltaan paikan päällä Vaasaan tai seuraamaan verkkolähetyksen kautta!  Vaali-ilta järjestetään ti 14.3. klo 17.30–20.00, Sokos Hotel Royal, Wickström-kokoustilassa.

Ohjelma:

  • 17.30 Saapuminen ja pientä purtavaa
  • 18.00 Alustus ja vaalipaneeli 
  • 19.00 Vapaata verkostoitumista ja mahdollisuus tavata ehdokkaita 
  • 20.00  Tilaisuus päättyy

Verkkolähetys alkaa klo 18 ja kattaa alustuksen ja vaalipaneelin. 

Vaalipaneeliin osallistuvat: Tomi Kaunismäki (KD), Susanna Koski (Kokoomus), Mikko Savola (Keskusta), Joakim Strand (RKP)

Tarjolla on pientä iltapalaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Ilmoittauduthan viimeistään 7.3. mikäli osallistut tapahtumaan paikan päällä. Ilmoittaudu mukaan myös, mikäli haluat seurata sitä verkkolähetyksenä. Tällöin voit ilmoittautua tapahtuman alkamiseen saakka. Ilmoittaudu mukaan tästä 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: