Vaasan Teknillisen Seuran Vuosikokous ke 29.3. klo 17

Lämpimästi tervetuloa Vaasan Teknillisen Seuran vuosikokoukseen!

Vuosikokous järjestetään ke 29.3. klo 17 alkaen Vaasan yliopiston Konttori-rakennuksen saunatiloissa. Kulku saunatiloihin on Konttori-rakennuksen merenpuoleiselta sisäänkäynniltä. Vuosikokouksen yhteydessä Heidi Kuusniemi esittelee yliopiston Digital Economy -tutkimusalustan hankkeita sekä pääsemme kuulemaan Ålandsbankenin edustajan Juha Ilmosen katsausta VTS:n rahastosta.

Ilmoittauduthan vuosikokoukseen tarjoiltavien vuoksi viimeistään ma 27.3. klo 12.00 seuraavalla lomakkeella: https://forms.gle/kASsjdZz56jtR14x6

“Digital Economy on ilmiölähtöinen ja monitieteinen avoin tutkimusympäristö, jossa tutkitaan eri tieteenalojen näkökulmista uusien teknologioiden mahdollistamia innovaatioita ja niiden vaikutuksia yksilöihin, organisaatioihin ja yhteiskuntaan. Tutkimusaiheisiin kuuluvat moninaiset datan ja tiedon näkökulmat – miten tietoa tuotetaan, kerätään, siirretään, tallennetaan, analysoidaan, johdetaan, hyödynnetään liiketoimintaan, suojataan ja turvataan. Tutkimuskohteita ovat muun muassa tekoäly, koneoppiminen, digitalisaation vaikutukset tapoihin työskennellä ja kommunikoida, sääntely digitalisaatiossa, digitaalimarkkinointi, data-analyysi, data- ja alustatalous sekä automaatio.”

AIKA: Keskiviikko 29.3.2023 klo 17

PAIKKA: Vaasan yliopiston Konttori-rakennus, Puuvillakuja, 65200 VAASA (Saunatila, kulku meren puolelta)

ESITYSLISTA

1§ Kokouksen avaus

2§ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3§ Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta

4§ Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

5§ Vuoden 2022 toimintakertomus

6§ Vuoden 2022 tilikertomus

7§ Vuoden 2022 toiminnantarkastuskertomus

8§ Tili- ja vastuuvapaudesta päättäminen vuodelta 2022

9§ Jäsenasiat

10§ Sääntömuutos

11§ Muut esille tulevat asiat

12§ Kokouksen päättäminen

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: