Menneitä tapahtumia

VTS Wapputapahtuma su 30.4.

Vaasan Teknillinen Seura järjesti vapun aikaan Wapputapahtuman perinteisen Klockarsin lakituksen sijaan. Wapputapahtuma järjestettiin sunnuntai 30.4. VAMOKin saunatiloilla ja tapahtuma saikin positiivisen vastaanoton, sillä paikkalle pääsi useampi henkilö viettämään vappua. Tapahtumassa oli myös saunomismahdollisuus sekä reilusti naposteltavaa ja virvoitusjuomia. 

Kiitos vielä kaikille osallistujille! 

VTS – Wärtsilä Yritysvierailu ke 10.5.

Vaasan Teknillinen Seura järjesti yritysvierailun Wärtsilälle viime viikon keskiviikkona. Erityisesti vierailun kohteena toimi uusi Sustainable Technology Hub Vaskiluodossa. Yritysvierailun aikana kuulimme yleisesti Wärtsilän toiminnasta ja pääsimme näkemään tuotantoa STH:lla parvekekierroksen merkeissä. Isäntänä vierailun aikana toimi Kenneth Widell. 

Oli mukava nähdä, että niinkin moni osallistui ja oli aktiivinen yritysvirailulla. Kiitos vielä osallistuneille!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: