Tech Veterans x Rookies -tapahtuma ma 19.6.

Oletko omalla urallasi jo edennyt konkari vai juuri valmistunut ja aloittamassa uraasi? Oletko kenties juuri opintojesi alkutaipaleella tai sitten juuri päässyt oman alasi kesätöihin? Tech Veterans x Rookies tapahtumassa ei ole väliä, missä kohtaa opintosi tai urapolkusi etenee! Tapahtuman on tarkoitus tuoda eri vaiheissa olevia saman katon alle ja verkostoitua. 

Tervetuloa siis maanantaina 19.6. klo 17.30 alkaen Merenkurkun insinöörien saunatilalle kuulemaan kolmea hyvin mielenkiintoista pitkän linjan tekniikan alan vaikuttajan uratarinaa. Puhumassa tapahtumassa on edustajat ABB:lta, Alfen Elkamolta sekä Wärtsilästä. Ethän siis jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Varsinainen ohjelma alkaa klo 18:00. Merenkurkun Insinöörit ry:n toimisto sijaitsee Vaasassa osoitteessa Olympiakatu 16 A 58, 65100 VAASA. Käynti toimistoon on olympiakadulta, A-rappu, 5. kerros.

Tech Veterans x Rookies tapahtumassa on myös tarjolla pientä purtavaa ja saunomismahdollisuus. Varauduthan siis sen mukaisesti.

Tapahtuma on täysin ilmainen, ja järjestetty yhteistyössä Tutti ry:n ja VIO ry:n kanssa! Mukana mahdollistamassa tapahtumaa on Tekniikan Akateemiset.

Ilmoittauduthan mukaan oheisesta linkistä: https://forms.gle/DXbE3br1DZhCPNgG6

MITÄ: Tech Veterans x Rookies
MISSÄ: Merenkurkun insinöörien saunatilat
MILLOIN: ma 19.6. klo 17:30 alkaen, ohjelma klo 18:00

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: