VTS x Tutti Yritysvierailu VEBIC-laboratorioihin ke 8.11. klo 17

Järjestämme yritysvierailun yhdessä Tutti ry:n kanssa VEBIC-laboratorioihin keskiviikkona 8.11. klo 17 alkaen osoitteessa Yliopistonranta 1. 40 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuvat mukaan, joten takaathan paikkasi mahdollisimman pian. Viimeinen päivä ilmoittautua tapahtumaan 5.11.2023.
 
Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/KjByLeqoDv1pmH4G6
 
Vaasan yliopistolla on monitieteisen VEBIC-tutkimusalustan yhteydessä laboratoriokokonaisuus, johon kuuluvat tulevaisuuden polttoaineita edistävä polttoainelaboratorio, polttomoottorilaboratorio, maalämmön eri muotoihin ja lämmönvarastointiin keskittyvä geoenergialaboratorio ja tulevaisuuden luotettavien sähkö- ja energiajärjestelmäintegraatioiden FREESI-laboratorio.
 
Vierailulla pääsemme tutustumaan polttoaine- ja moottorilaboratorioihin sekä meille esitellään TRT-vaunu. Efficient Powertrain Solutions Team esittelee yhdessä laboratoriotiimin kanssa tutkimusta ja projekteja, joissa ovat olleet mukana. Tapahtumassa on mahdollisuus keskustella henkilöstön kanssa ja tutustua laboratorioiden toimintaan.
 
 
Tervetuloa! Välkommen! 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: