Kiinnostaisiko sinua toimia vuoden 2024 VTS johtokunnassa?

Vuosi alkaa lähenemään loppuaan ja pian on aika VTS:n vuotuiselle vaalikokoukselle. Vaalikokouksessa valitaan seuran johtokuntaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, viestintävastaava ja enintään neljä muuta jäsentä seuraavaksi kalenterivuodeksi. Vuosikokouksen ajankohta tarkentuu vielä, ja kutsu kokoukseen lähetetään kaikille seuran jäsenille viimeistään viikkoa ennen sähköpostitse. Lisäksi ilmoitamme vaalikokouksen ajankohdasta myös sosiaalisen median kanavissamme.

VTS hakee toimintaansa mukaan uusia johtokuntalaisia. Mikäli olet kiinnostunut VTS:n toiminnasta ja sen kehittämisestä, voit asettua ehdolle alla oleviin johtokunnan tehtäviin vaalikokouksessa. Lisäkysymykset: johtokunta@vaasanteknillinenseura.fi

Johtokuntaan kuuluu:

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja kutsuu koolle jäsenistön sekä johtokunnan kokoukset. Puheenjohtajan vastuulla on hallituksen toimintakykyisyys ja järjestön yleisilme. Puheenjohtaja toimii yleisenä edustus- ja yhteyshenkilönä VTS:n puolesta.

Varapuheenjohtaja

Puheenjohtajan estyneenä ollessa varapuheenjohtaja hoitaa hänen tehtäviään, Varapuheenjohtaja järjestää kokoukset jäsenistölle sekä johtokunnalle puheenjohtajan ollessa estynyt. Varapuheenjohtajan vastuulla on hallituksen toimintakykyisyys ja järjestön yleisilme. Varapuheenjohtaja toimii yleisenä edustus- ja yhteyshenkilönä VTS:n puolesta.

Sihteeri

Toimii sihteerinä johtokunnan ja jäsenistön kokouksissa jäsenistön niin halutessaan – pitää pöytäkirjaa kokouksessa tehdyistä esityksistä, kannatuksista, päätöksistä ja keskusteluista. Kokouksen jälkeen sihteeri kirjoittaa pöytäkirjan puhtaaksi ja lähettää sen hallituksen jäsenille luettavaksi.

Rahastonhoitaja

Vastaa seuran rahaliikenteestä ja tekee kalenterivuosittain tilinpäätöksen. Toimii yhteyshenkilönä seuran Ålandsbankenin rahastovastaavalle.

Viestintävastaava

Viestintävastaavan vastuulla on jäsenistön tiedottamisesta huolehtiminen ja sen koordinointi kokonaisuudessaan. VTS:llä on käytössä useampi sosiaalisen median kanava, jota viestintävastaava hallinnoi. Viestintävastaava on myös suuressa roolissa kehittämässä seuran yleistä ilmettä.

Jäsen (max 4)

Johtokunnan kesken jaetaan alla mainittuja, muita johtokunnan vastuualueita.

Muita johtokunnan vastuualueita:

Vieraskirjavastaava

Pitää huolta, että jo perinteeksi muodostunut vieraskirja löytää seuran tapahtumasta toiseen.

Asuntovastaava

VTS:n omistamaan vuokra-asuntoon liittyvien asioiden hoitaja.

TEK vastaava

Yhteyshenkilö TEKin ja VTS:n välillä. Järjestää esimerkiksi Vaikuttavan Vaasan (VTS + TEKin hallinnon vaasalaiset vaikuttajat) kokouksen puolivuosittain. 

Excursiovastaava

VTS järjestää vuodessa useamman yritysvierailun mm. Vaasan alueen teknologia-alan yrityksiin. Excursiovastaava ideoi ja järjestää yritysvierailuita.

Tapahtumavastaava

Ideoi ja järjestää tapahtumia.

Sidosryhmävastaava

Ylläpitää ja kehittää suhteita sidosryhmiin.

Jäsenrekisterivastaava

Ylläpitää VTS:n jäsenrekisteriä.

Toimitilauudistusvastaava

Vastaa VTS:n toimitilan uudistuksesta (mahdollisen uuden tilan kartoittaminen ja etsiminen sekä vanhan myyminen)

Brändiuudistusvastaava

VTS:n visuaalisen ilmeen päivittäminen

1 comment

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: