Vaasan Teknillisen Seuran Avoimet Ovet

Tervetuloa Vaasan Teknillisen Seuran avoimille oville! 

Vasta avatun johtokuntahaun yhteydessä päätimme järjestää avoimet ovet kaikille seuramme jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan ja vaikuttamaan seuramme toimintaan matalalla kynnyksellä. Vaasan Teknillinen Seura on yhteisö, joka yhdistää teknologiasta ja innovaatioista kiinnostuneita sekä tarjoaa mahdollisuuden jakaa osaamista, oppia uutta ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Avoimet ovet ovat loistava tilaisuus tutustua seuramme tiloihin, jäseniin ja toimintaan lähemmin. Tule tapaamaan meitä, esittämään kysymyksiä ja löytämään mahdollisuuksia osallistua erilaisiin tapahtumiin ja projekteihin. Olipa taustasi sitten opiskelija, teknologia-alan ammattilainen tai vain teknologiasta kiinnostunut harrastaja, löydät varmasti jotain kiinnostavaa ja motivoivaa seurassamme.

Lisäksi avoimet ovet ovat erityinen mahdollisuus esittää kysymyksiä nykyiselle johtokunnalle, mikäli harkitset ja olet kiinnostunut liittyä seuramme tulevan kauden johtokuntaan. Johtokunnan jäsenenä pääset vaikuttamaan seuran päätöksentekoon, suunnittelemaan tulevia tapahtumia ja toimimaan yhteistyössä muiden aktiivisten jäsenten kanssa. Mikäli sinulla on intohimoa edistää teknologian ja innovaatioiden parissa työskentelevien ihmisten verkostoitumista ja osaamisen kehittymistä, harkitse ehdokkuutta johtokuntatoimintaan.

Voit lukea johtokuntahausta lisää täältä.

VTS Avoimien ovien ajankohdat:

  • maanantai 20.11. klo 18:30-20:00
  • keskiviikko 29.11. klo 18:30-20:00
  • perjantai 1.12. klo 18-22:00
Avoimet ovet järjestetään VTS:n toimitiloissa, Ateljeessa, joka sijaitsee osoitteessa Koulukatu 41 A 13 (ylin kerros), 65100 Vaasa.

Lämpimästi tervetuloa! Välkommen!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: