Stipendit

Tehtaanjohtaja, diplomi-insinööri Reino Ignatiuksen stipendirahasto


Vaasan Teknillinen Seura ry julistaa haettavaksi TEHTAANJOHTAJA, DIPLOMI-INSINÖÖRI REINO IGNATIUKSEN STIPENDIRAHASTOn stipendit erityisesti opintojensa loppuvaiheessa oleville ja jatko-opintoja suorittaville opiskelijoille. Stipendit luovutetaan toukokuun lopussa.

Stipendirahaston tarkoituksena on edistää teknillistä ja teknillis-kaupallista koulutusta Vaasassa toimivissa oppilaitoksissa myöntämällä stipendejä. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon rahaston tarkoitus.

Stipendihakemuksesta liitteineen on käytävä ilmi perusteellisesti hakijan tiedot, haettavan stipendin suuruus ja käyttötarkoitus sekä perustelut stipendille. Hakemuksia ei palauteta. Hakemalla stipendiä annat myös Vaasan Teknilliselle Seuralle oikeuden julkaista nimesi, oppilaitoksesi tai organisaatiosi, haetun stipendin käyttötarkoituksen tai aiheen VTS:n nettisivuilla. Tiedot julkaistaan vain, jos sinulle myönnetään stipendi.

Kirjalliset hakemukset pyydetään toimittamaan Vaasan Teknillinen Seura ry:n johtokunnalle Vapunpäivään 1.5. mennessä allekirjoitettuna sähköpostitse osoitteeseen johtokunta@vaasanteknillinenseura.fi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: