Stipendit

Tehtaanjohtaja, diplomi-insinööri Reino Ignatiuksen stipendirahasto


Vaasan Teknillinen Seura ry julistaa haettavaksi TEHTAANJOHTAJA, DIPLOMI-INSINÖÖRI REINO IGNATIUKSEN STIPENDIRAHASTOn stipendit erityisesti opintojensa loppuvaiheessa oleville ja jatko-opintoja suorittaville opiskelijoille. Stipendit luovutetaan toukokuun lopussa.

Stipendirahaston tarkoituksena on edistää teknillistä ja teknillis-kaupallista koulutusta Vaasassa toimivissa oppilaitoksissa myöntämällä stipendejä. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon rahaston tarkoitus.

Rahaston stipendinhakulomakkeelle laaditusta suomenkielisestä hakemuksesta suomenkielisine liitteineen on käytävä ilmi perustelut ja opintomenestys. Hakemuksia ei palauteta.

Kirjalliset hakemukset pyydetään osoittamaan Vaasan Teknillinen Seura ry:n johtokunnalle ja toimittamaan 1.5. mennessä SEKÄ sähköpostitse sähköpostiosoitteeseen johtokunta (ä) vaasanteknillinenseura.fi ETTÄ paperitulosteena ja allekirjoitettuna postiosoitteeseen: Vaasan Teknillinen Seura ry, Ateljee, Koulukatu 41 A 13, 65100 VAASA. Sähköpostihakemuksen ja postitetun hakemuksen on oltava keskenään identtiset.

Stipendinhakulomake:

%d bloggaajaa tykkää tästä: